کفکش تک فاز
شایان به ذکر است که کفکش وسیله ای می باشد که انرژی الکتریکی را تبدیل به انرژی مکانیکی می نماید. انرژی تولید شده صرف انتقال آب تمیز به هر منبعی که دارای ارتفاع می باشد میگردد. به این دلیل که اینکه موتور های الکتریکی پروانه های پمپ را به حرکت در می آورند، به پمپ کفکش ، الکترو پمپ کفکش نیز می گویند. کفکش ها جزء موتور پمپ های مستغرق سانتریفیوژ هستند و در دو نوع کف کش سه فاز و کف کش تک فاز ارائه می گردند. پمپ های کف کش تک فاز برای استفاده در مصارف خانگی و با قطرهای دهانه خروجی 1، 1 4/1 ، 2 و 3 اینچ تولید شده و نوع سه فاز آن برای مصارف صنعتی یا کشاورزی با سایز دهانه خروجی 2، 3، 4 و 6 اینچ طراحی می گردند. محدوه توان این پمپ های کف کش می تواند از 1 تا 15 اسب بخار باشد. بسته به نیاز مشتری با جنس بدنه متفاوت عرضه می گردند که کف کش استیل، کف کش چدن و کف کش آلومینیومی از آن جمله می باشند. برای مثال عمده ترین کاربری این محصولات پمپ کف کش چاه آب می باشد.
محصولات کف کش تک فاز
انواع پمپ کف کش تک فاز با قیمتی مناسب و مقرون به صرفه در توحید پمپ
برای خرید پمپ کف کش ایرانی به مشاوره نیاز دارید؟
خرید کفکش تک فاز
چرا محصولات کفکش تک فاز را از توحید پمپ بخریم؟
تعمیر و تعویض قطعات
ارسال محصولات به اقصی نقاط کشور
مشاوره جهت خرید و نصب
سفارش سازی پمپ برای مشتریان
نصب و نگهداری پمپ کف کش
غالبا در بالای کف کش ها پیچی به منظور افزودن روغن وجود دارد که حدودا 4-3 لیتر روغن در مخزن آن می ریزند.
دوره زمانی تعویض روغن این محصولات 4000 ساعت کاری می باشد، در زمان تعویض می بایست رنگ روغن زرد باشد که نشانه سلامت مکانیکال سیل است و در صورت نفوذ اب به درون پمپ می بایست مکانیکال سیل تعویض گردد.
در صورت عدم اطلاع از نوع روغن مورد نیاز محصول، می توانید از روغن های SAE10W و SAE20W استفاده نمایید.
مهمترین نکته در نصب پمپ کفکش کنترل املاح آب می باشد؛ زیرا کف کش ها قادر به پمپاژ آب تمیز با املاح کم هستند و باید به ماکزیمم قطر ذرات عبوری تعیین شده برای هر مدل در کاتالوگ مربوطه آن ها توجه کرد.
انتخاب پمپ کف کش با ارتفاع مناسب اهمیت زیادی دارد؛ زیرا حداکثر ارتفاع نوشته شده برای آن ها در دبی صفر درنظر گرفته شده است. به همین دلیل باید کفکش با ارتفاع بیشتر از آنچه مورد نیاز است انتخاب شود.
هر پمپ کف کش حداکثر عمق غوطه وری دارد که باید هنگام استفاده و نصب مورد توجه قرار گیرد.
پمپ های کفکش، دست کم باید 30-20 سانتی متر از کف محل نصب فاصله داشته باشد.
یکی از نکات مهم در اجرا و نصب کفکش ها این است که نباید در خروجی آن سایز تغییر کند و تبدیل زده شود. اگر امکان پذیر نباشد بهتر است تا حدود 2 متر با سایز خروجی کف کش لوله کشی و سپس سایز آن تغییر داده شود تا به موتور فشار نیاید و نسوزد.
نحوه کار با پمپ کف کش
در مورد نحوه کار با پمپ کف کش ایرانی می توان این چنین گفت که قبل از روشن کردن پمپ باید برق محل را کاملاً قطع کنید. اگر آب محل به اندازه کافی نباشد، احتمال خشک کار کردن پمپ بسیار بالا است و این خود آسیب های فراوانی را به دستگاه وارد می آورد. حال نوبت استفاده از شلنگ است که آن را باید به پمپ مورد نظر متصل کنید. معمولاً شلنگ های باغی یا چاهی را به بخش بالای پمپ وصل میکنند و اتصال باید محکم و البته آب بندی شده باشد. سپس برای تخلیه آب تمیز باید از شلنگی استاندارد استفاده کرد، برای آب هایی که زلال نیستند هم از شلنگ جداگانه استفاده می کنند. شما در هنگام خرید پمپ کف کش ایرانی باید دقت کنید که با پمپ مورد نظر دارای شناور باشد. شناور قطعه پلاستیکی کوچکی است که روی سطح آب قرار می گیرد و قطع و وصل را به صورت یک سوئیچ انجام می دهد.
توجه داشته باشید که با کاهش سطح آب، شناور می تواند به پمپ فرمان دهد تا هر چه سریعتر خاموش شده و از خشک کار کردن پمپ جلوگیری کند. چنانچه پمپی مجهز به شناور نباشد، بهتر است سوئیچ شناور را به آن متصل کنید. نوبت وصل کردن تغذیه است که معمولاً سیم برقی که به پمپ کفکش متصل شده است، در زیر آب یک سیم ضد آب بوده و باید طول بسیار زیادی داشته باشد.به هر حال پمپ کفکش هم در دسته بندی پمپ آب قرار میگیرد و تمامی اتصالات آن باید ضد آب باشند و به درستی عایق بندی شده باشند. اگر این عایق بندی به درستی انجام نشده باشد، قطعاً با مشکلات زیادی روبرو خواهید شد که برندهای ایرانی همچون توان تک به این مسائل بی توجه نیستند و عایق بندی اتصالات مربوطه را به درستی برآورد می کنند.